Svatební editoriál Zámek Blansko

Během zimy jsme se kvůli počasí byli nuceni uchýlit do interiéru, stejně jako mnoho svateb, které se v podzimní a zimní sezóně koná. Nepředvídatelné počasí ale není důvodem se vzdát zimních termínů – naopak. V České republice máme přes 2000 hradů a zámků. Nabídka překrásných interiérů je tedy opravdu široká. My se tentokrát s editoriálem rozhodli pro Zámek Blansko, který běžně funguje jako muzeum.

Tento editoriál volně navázal na podzimní editoriál ve vile La Casa a jádro týmu zůstalo stejné. O koordinaci celé akce se postarala fotografka Michaela Sedláková a make-up & hair artistka Hanka Holíková, které od letošního roku nabízejí i služby společné svatební koordinace. Stejný zůstal i náš manželský nemanželský pár Martina Vaňková a Josef Kavalec, kteří oblékly modely ze Svatebního salonu Caxa Brno. O doplňky nevěsty se postarala Wona lingerie, ručně šité spodní prádlo, a podvazek byl z dílny Marilyn – s láskou šité

“Nováčky” v našem týmu byla dekoratérka a floristka Veronika ze Salonu Top4u a cukrářka Veronika, jenž se postarala o svatební dort a sweet bar. Díky holkám jsme nejen trhly rekord v počtu Veronik v jednom týmu :), ale především se společně postaraly o nádherné dekorace zámeckého prostoru. Zajímavostí Salonu Top4u je využívání umělých květin, které jsou šetrnější k přírodě i svatebnímu rozpočtu. Verča z VD Cakes dokáže také vytvořit absolutní potěchu pro oko, ale zároveň i pro jazyk. 

Galerii hlavní fotografky Michaely Sedlákové si můžete prohlédnout ZDE. Já jsem si v rámci tohoto editoriálu vyzkoušela kombinovanou práci natáčení videa a zároveň focení. Níže můžete najít svatební video nalevo a krátké nahlédnutí za oponu v rámci Behind the scenes videa napravo. A úplně na vás čeká galerie složená z mých fotografií. 

Play Video
Play Video