Lucka & Max

Svatba Lucky a Maxe pro mě byla speciální hned několika aspekty. Jednalo se o svatbu mých vysokoškolských kamarádů, takže jsem se trochu dojímala. Zároveň to byla i svatba, na které jsem zůstala nejdéle, i “mimo práci” a užila si svatbu pro jednou i jinak. A také to byla první svatba, kde padl můj “Combo balíček”, tj. focení i natáčení najednou. A jsem ráda, že to takhle krásně vyšlo, a potvrdilo mojí hypotézu, že se to dá zvládnout.

Svatba se odehrávala na Statku Vitice, který sám o sobě poskytuje skvělé prostředí. A okolní louky v kombinaci se skvělou zlatou hodinkou tomu jen dodaly korunku. Ráda bych vypíchla i unikátní dekorační/cateringový moment – Becherovkovou fontánu 🙂

Níže můžete najít svatební video (přání novomanželů bylo udělat jen krátký klip zachycující atmosféru dne), a můj výběr momentek z celého dne. Celé svatební album si můžete prohlédnout na Zoneramě, kam vás zavede tlačítko níže. Tato svatba byla opravdu bohaté na skvělé momenty a věřím, že to album odráží. Samozřejmě jsem i zde zařadila i dva segmenty focené na analog.

Play Video