Svatební editoriál Black & white

Poslední loňský editoriál se nesl v elegaantním a minimalistickém duchu černé a bílé barvy…ono to s těmi typickými barvami ženicha a nevěsty jde vlastně celkem samo 🙂 Vše se odehrávalo pod taktovkou Markéty Sýkorové, která vše naplánovala v rámci svého projektu Svatby se Sýkorkou, vytvořila tiskoviny, a také byla hlavní fotografkou editoriálu. Krásné industriální zázemí, kde se editoriál na konci jara konal, najdete v pražské Radlické kulturní sportovně.

Našimi snoubenci byl pár Martina a Leoš. O jejich outfity se postaralo Svatební centrum Adina, společně s doplňky z Avantgard wedding a prsteny Mialis. Vizáž a vlasy měla na starosti opět úžasná Kristýna Hanáková. A v neposlední řadě pomohli k dotvoření černobílé elegance dekorace od Lucky decor, květinová výzdoba od Puget storu, dokonalý sweet bar od Terezy Pavlíkové a netradiční slaný bar od Jamonarna. V pozadí nás ozařoval také neonový nápis Mr&Mrs od Neon na svatbu.

Já jsem se editoriálu účastnila primárně jako kameramanka a vytvořila jsem krátký svatební klip, který můžete shléhnout níže. Nemohla jsem ale odolat dokonalé příležitosti a ulovila jsem i několik fotografií mezi záběry. Radost mám opět zejména z mé série neobvyklých záběrů, kde jsem si tentokrát pohrála s bleskem. Fotila jsem během přípitku, kdy jsme vytvořili i bublinkovou pyramidu, a při ochutnávce sladkého i slaného baru. V těchto situacích vznikly přesně ty momentky, ke kterým se ostré světlo blesku perfektně hodí a doslova “zmrazí ten moment”. A jelikož těmto fotkám extra sluší velký kontrast, a téma tohoto editoriálu to doslova nabízelo, je série samozřejmě černobílá. Najdete ji níže v galerii pod videem.

Play Video