Svatební editoriál Hukvaldy

Během jara jsem se vydala za editoriál poměrně daleko – až do Hukvald, kousek od Ostravy. Přestože bylo jaro v plném proudu, v Hulvadech mě překvapily zasněžené vrcholky hor a hustá mlha…svým způsobem to ale mělo perfektní atmosféru. Editoriál se konal v čerstvě renovovaných prostorech bývalého kravína a jedná se opravdu o unikátní místo – původní prvky v podobě cihel a sloupů se mísí s decentním minimalismem a modernout v modebě geometrických linií, bílé barvy, odhaleného betonu a oranžového skla.

Organizování editoriálu se ujaly fotografka Lucie Maralíková a vizážitka Veronika Němec. Modely tohoto editoriálu byl krásný pár Pája a David. Jako největší přidanou hodnotu beru to, že byli autentičtí, nebáli si ze sebe udělat legraci a díky tomu vzniklo spousta skvělých záběrů a momentek.

Dále se na editoriálu podílelo Svatební studio Caxa, floristka Z Plevele, dekoratérka Eventy srdcem, catering Slaná cukrárna a cukrářka Kuchta Janka, prsteny od Mialis, doplňky od Bewooden a Majtki, texty od Svatební proslov a tiskoviny od Lucky.

Opět jsem si na editoriálu kromě hlavního videa, které můžete shlédnout níže, nafotila i několik fotek. Využila jsem možnosti tentokrát trochu experimentovat a vrhla jsem se do fotek kombinující lehké rozmazání a použití blesku. Vznikají tak lehce zastřené pohádkové fotky, možná trochu s nádechem party atmosféry. Zejména pak stolovací a sladká část dne k tomu byly ideální. Ani zde jsem neopoměla pár analogových snímků v galerii.

Play Video