Svatební editoriál Hotel Allure

Posledním editoriálem před začátkem svatební sezóny, a také jediný letošní pražský editoriál, se konal v Hotelu Allure na Starém Městě. Ikonickými místy v hotelu je zejména atypické schodiště s obřím lustrem a také stylové B21 Coctail Bar v lobby. Celý editoriál organizovaly holky z Koordinujeme svatby, přičemž Baru byla i modelkou, společně se svým manželem Petrem – mohli si tak po několika letech střihnout svatební focení znovu.

A to svým způsobem rovnou dvakrát. Fotily se totiž dva různé koncepty s dvěmy outfity pro nevěstu. V prvním konceptu oblékla Báru elegantní overal z Férovek, a ve druhém minimalistické šaty z dílny V bílém. Oba obleky, které měl na sobě Petr, jsou z Anthony’s London. O květinovou výzdobu se postarala Botanika a o nádherné líčení v obou konceptech Mirka Krejčí. Hlavní fotografkou editoriálu byla Teru photo.

Já jsem se opět klasicky editoriálově ujala kamery a vytvořila pro každý koncept zvlášť video. Zároveň tentokrát vzniklo i krátké backstage video, které ukazuje, jak naše tvoření během celého dne probíhalo. Všechna videa najdete hned pod tímto textem.

A jak to u mě i bývá, tak jsem si mězi záběry zvládla cvaknout několik momentů a kombinovat i moje oblíbené techniky pro ozvláštnění – pohybové rozmazání, focení s bleskem a samozřejmě v rámci letošní sezóny i analogové fotky. Tentokrát na kreativnější předexponovaný film, který vytváří nečekané barevné zbarvení. Všechny fotky najdete v galerii pod videi.

Play Video
Play Video
Play Video