Hanka & Prokop

Na poslední chvíli jsem měla možnost nafotit malou komorní svatbu Hanky a Prokopa. Udělalo mi to velkou radost zejména kvůli tomu, že se jejich obřad konal na Staroměstské radnici v Praze. Mohla jsem tak nafotit konečně svatbu v mém milovaném rodném městě (to by člověk nevěřil, kolik pražáků se reálně bere mimo Prahu :)).

Focení byla tentokrát opravdu “rychlovka”, jelikož se jednalo o klasický civilní obřad, kde měl ovšem pan oddávající i tak velmi pěknou a dojemnou řeč. Prostory oddávají síně mě úplně překvapily svou modernitou, zejména v kontrastu k exteriéru radnice. 

Vzhledem k tomu, že jedním z hostů byl i roční syn Hanky a Prokopa, nebylo příliš času na “hrdinství” (nebo vlastně cokoliv) v rámci portrétních fotek, aby se mohli všichni přesunout co nejdříve na oběd, který již probíhal pouze v rodinném kruhu. V portrétům jsme tedy využili přímo radnici a následně i přímo Staroměstské náměstí s pohledem na Týnský chrám. A schválně posuďte sami, jak se dá s náměstím pracovat i ve všední den v poledne…když není možnost si přivstat na liduprázdný východ slunce. 

Níže si můžete prohlédnout krátkou galerie vybraných momentů. Kompletní galerii pak najdete v albu na Zoneramě po kliknutí na tlačítko.