Svatební editoriál Štramberk

Na tento editoriál jsem se zatím vypravila nejdál od svého domova – do Štramberka, kousek od Ostravy. Je alespoň vidět, že se nebráním žádné cestě za fotkami a videem. S novým regionem přišel i nový tým a nová scenérie. Štramberk nabízí krásnou přírodu i historické centrum. Naším hlavním útočištěm byl Hotel Roubenka, který je oblíbeným svatebním místem. 

Organizátorkou tohoto editoriálu byla fotografka Lucka Maralíková, se kterou jsme se seznámili původně na jednom z přechozích editoriálů. Lucky pravou rukou je vizážistka a vlasová stylistka Veronika Němec. Našimi foto snoubenci se tentokrát stal krásný reálný pár Pavlína a Matěj.

O dekorace a květinovou výzdobu se postarala Květinová dílna Dárečkov a o sladký bar s dortem Kamila z Cafe La Mica. Snoubence nám (klasicky) oblékla Caxa, tentokrát Olomoucká pobočka. Šperky poskytl Czechdesign v rámci projektu Snoubení, designérem snubních prstenů Soča je Ondřej Stára a autorkou perlových náušnic je Karla Olšáková

Během dne nás navštívila na místě i pojízdná kavárna Don Piaggio s výbornou kávou a proseccem. O tiskoviny se postarala Creative design a o svatební noviny Novinissimo.

Natáčení editoriálu jsem spojila rovnou s menším výletem. Kvůli vzdálenosti jsem vyrazila o den dřív a alespoň si mohla projít část Štramberku, dát si dobrou večeři s pořídit slavné štramberské uši. V duchu výletu se ale trochu nesl i samotný editoriál. Polovinu dne jsme si užili krásného a pohodového areálu Roubenky, kam za námi přijela i kavárna. V těchto prostorách jsme nafotili přípravy snoubenců, obřad a hostinu včetně sweet baru. Odpoledne jsme se následně přesunuli do centra města, což vzhledem ke kopcovitosti Štramberka byl rozhodně už pořádný výlet. Na závěrečný západ slunce jsme se ale vydali ještě dál – na vrcholek místního lemu. Skákat po skalách s kamerou je trochu o nervy, ale co bych pro dobrý záběr neudělala.

Celý den byl absolutně skvělý a atmosféra z fotek i z videa je unikátní – reálný pár zkrátka znamená i reálné emoce. Já jsem moc ráda, že jsem si opět mohla v rámci editoriálu dovolit trochu experimentovat a zkoušet nové věci. V galerii níže můžete najít opět malou sérii neostrých fotek, které mám tak ráda, jelikož dokáží skvěle zachytit momentální výbuch emocí. Tato konkrétní rozmazaná série vznikla na úplném konci dne, kdy jsme už jen radostně tancovali. Také jsem se dočkala konečně “champagne shower”, což byla pořádná oslava zakončení podařeného editoriálu.

Zkoukněte video i foto galerii níže!

 

Play Video