Svatební editoriál Terracotta

V rámci zimní editoriálové sezóny jsem měla možnost se zúčastnit podzimně laděného editoriálu (proto název Terracotta), za kterým jsem se ani nemusela vydávat daleko – konal se přímo v Praze na Hlubočepském zámečku. Byla jsem sama překvapená, jak krásné místo a přírodní atmosférou lze najít jen kousek od centra. Na tomto editoriálu se podílelo velké množství svatební dodavatelů, které dokázala perfektně zkoordinovat Markéta Sýkorová ze Svatby se sýkorkou, která byla také hlavní fotografkou. Já se editoriálu účastnila jako kameramanka, ale samozřejmě i zde jsem si “ulovila” několik fotek, které můžete najít v galerii níže.

Pro mě editoriálovou novinkou, ale v kontextu svateb zcela normální situací, byl reálný pár – Kačka a Pavel. Naše snoubence oblékl Svatební salon Agnes a o make-up a vlasy se postarala Kristýna Hanáková. Dále se na vzhledu nevěsty podílel podvazek od Marilyn s láskou šité, šperky od Mialis a župánek od Liri. Ženicha si vzali do parády Avantgard studio, a nespíme zapomenou ani na snubní prstýnky od Kredum. Zvláštností tohoto editoriálu byla také přítomnost dvou družiček, které oblékl salon Ozdob svatbu

Řada dodavatelů se podílela také na dekorování krásných prostor Hlubočepského zámečku. V hlavní roli byly dekoratérky z Designérny, které spolupracovaly ruku v ruce s Cukrárnou u Reinvaldů, kteří připravili perfektní sweet bar a dort. Holky v dekorování využily květiny od Ateliéru Florest, originální neonový nápis od Svítící písmena, nádhernou kolekci svatebních tiskovin od Písmenkárny a také svíčky z Tvoje svíčka.

Níže můžete shlédnout svatební klip a také prohlédnout galerií fotografií, které během dne vznikly pod mýma rukama. Na tomto editoriálu jsem si vizuálně užila zejména střídá dvou hlavních scén – čisté prosvětlené tabule a sweet baru, s temně zelenou břečťanovou zahradou. Obě scény pak vždy dokázala rozzářit nejen nevěsta, ale také oranžovo fialové tóny květin a doplňků.

Play Video