Svatební editoriál Šacberk

Idea zimního editoriálu na Skiareálu Šacberk u Jihlavy byla jasná – pořádná zimní venkovní svatba se sněhem, doplněná o kontrast růžové a zelené barvy. No…spoléhat při plánování na specifické počasí je někdy trochu komplikované. A přestože celý předchozí týden byla Vysočina pod sněhem, tak na náš první březnový den vyšlo krásně jarní počasí se sluncem, které nám veškerý sníh rozpustilo a nám zůstala jen ta trošku přímo na sjezdovce. Na druhou stranu ale slunce ten den vykouzlilo naprosto perfektní světlo, zlatou hodinku a západ. Přestože jsme tedy neměli zasněženou krajinu, ale spíše trochu blátíčka, ukazuje to fakt, že i když počasí nevyjde dle představ, svatbu to vůbec nemusí zkazit a i pro fotky i video to není konec.

Za celým konceptem, dekoracemi a tiskovinami stála Terka a Šárka z Pravou. V dekoracích pomáhala svou květinovou tvorbou Petra ze SaFloru a sweet bar s dortem, lahodící jazyku i oku, vytvořili Jezfood. Hlavní fotografkou byla Šárka Roudná, já byla v roli kameramanky, která si sem tam cvakla i nějakou fotku.

Našimi snoubenci, kteří se seznámili pár minut před focením :), byli Vanessa a Filip. O šaty pro nevěstu Vaness se postaral Salon Katrina, a Filipův oblek byl ze Salonu INA. O vizáž se postarala Míša Voda ve spolupráci s kadeřnicí Naty Schenkovou. Třešničkou na dortu potom byly šperky od jihlavské designérky Terezy Polanské, která stojí za značkou Tiamond.

Na vzdory chladnému počasí a nevydařenému sněhu panovala perfektní nálada a především holky z Pravou se o nás “staraly jako o vlastní” a dokonce jsme si na konci dne opekly u ohniště buřty. Zkrátka výlet jak má být a ještě si člověk zafotí a natočí takovou krásu. Níže můžete shlédnout svatební klip z editoriálu a prohlédnout si mé fotografie v galerii.

Play Video