Nina & Ján

Na svatbu Niny a Jána jsem se vydala na podzim jako kameramanka do České lípy. Jednalo se o chorvatsko-slovenskou svatbu a o zábavu tedy nebyla nouze, přestože se jednalo o komornější obřad i recepci. Svatba byla laděná do podzimních barev, čemuž napomáhal i areál svatební vily, jejíž park byl nádherně vybarven.

Během svatebního dne jsem zaznamenalo mnoho momentů během obřadu i recepce, která probíhala v tradičním duchu. Úskalím podzimních svateb ovšem je, že slunce zapadá o dost dříve než je tomu v hlavní svatební sezóně. K focení a natáčení portrétů jsme se tudíž dostali i později během dne…nakonec to ale vůbec nevadilo a vznikly netradiční temné záběry!

Nina a Ján se poznali během studia na vysoké škole a oba jsou velkými fanoušky hororových filmů. A shodou náhod se i jejich portrétní natáčení neslo v temnějším a tajemnějším duchu. Podzimní počasí a světlo nám již na začátku vykouzlilo sychravější atmosféru a rozsvícení červenooranžových luceren v zahradě dodalo podzimnímu listí ještě více strašidelné atmosféry. 

Níže můžete shlédnout jak kraťounký klip z portrétního focení a natáčení, tak i svatební klip z celého dne.

Přehrát video
Přehrát video