Svatební editoriál La Casa

Na podzimní editoriál jsem byla přizvána jako kameramanka a vydala se na podzim do malé moravské vesničky Nuzířov, kousek před Brnem, do areálu vily La Casa. Celý editoriál byl laděn do hřejivých podzimních barev, i když o hřejivém počasí zrovna ten den moc řeč být nemohla a naše nevěsta byla v lehounkých šatech za hrdinku. 

Na editoriálu se podíleli zejména dodavatelé z okolí Tišnova. Roli koordinátorek na sebe vzala MUAH Hanka Holíková a svatební fotografka Míša Sedláková. Šikovné a zkušené profesionálky přišly s konceptem celého editoriálu a zastřešovaly jeho konání. O překrásnou květinovou výzdobu a dekorace v několika scénách se postarala Romča (Květiny Romana), která dokázala kouzlit s rekvizitami během celého dne. Nejen dekorativní, ale také naprosto delikátní, roli hrály sladkosti ze sweet baru a perfektní extravagantní dort od Sweets by Anett. Možnost ochutnávky na konci dne jen doplnila perfektní zážitek z celého editoriálu.

Našimi editoriálovými snoubenci, který se viděli ten den poprvé, byli modelka Martina Vaňková, která oblékla hned dvoje překrásné šaty od Ty Momenty, a Josef Kavalec, o jehož doplňky ženicha se postarali Bubibubi. A přestože nejen naši novomanželé, ale většina našeho editoriálového týmu, se sešla ten den při spolupráci poprvé, vše proběhlo naprosto hladce, profesionálně a hlavně naprosto perfektní uvolněné atmosféře.

Na to, jaká to byla zábava, se můžete modívat v krátkém “Behind the scenes” videu. Hned vedle pak najdete finální svatební klip.

Screenshot 2023-02-20 at 11.40.32
Přehrát video
edited-66
Přehrát video

Galerie plnou překrásných fotografií od Michaely Sedlákové můžete najít v jejích blogovém článku ZDE

Fotografie v galerii níže na této stránce najdete fotky, které jsem vytvořila během dne já.