Balíčky Basic a Premium se vztahují na focení nebo na natáčení.
Balíček Combo zahrnuje focení i natáčení v jedné osobě (ano, jde to stihnout, můžete se přesvědčit na blogu ZDE).

Balíčky a jejich ceny jsou orientační, neváhejte mě kontaktovat s vašimi představami a upravím balíček na míru přesně pro váš svatební den.

Balíček Basic

10 000 Kč

Balíček Premium

15 000 Kč

Balíček Combo

20 000 Kč

 V ceně není započítána doprava mimo Prahu. Pro všechny služby je požadován nevratný rezervační poplatek 3000 Kč.

Jak probíhá spolupráce?

V rámci spolupráce kladu maximální důraz na respektování vašich přání a představ. Neváhejte se proto na mě obrátit s jakýmikoliv dotazy, návrhy či prosbami. 

Koncept

Po rezervaci termínu je zaslána smlouva o dílo, která zavazuje obě strany ke spolupráci. Na mém webu je možné si prohlédnout mou dosavadní práci a udělat si představu.

Konverzace

Každá svatba je jedinečná a proto potřebuji prodiskutovat průběh vašeho svatebního dne, stejně tak jako vaše představy o fotkách či videu, abych věděla jak výstupy směřovat.

Tvorba

Na svatbě se pokouším co nejvíce zapadnout mezi hosty a nijak nenarušovat průběh vašeho dne. Během focení portrétů se snažím navodit přátelskou atmosféru tak, abyste si i focení užili

Odevzdání

Po svatbě intenzivně pracuji na zpracování veškerého materiálu. Samozřejmě v souladu představ, které vyplynuly z našich konverzací před svatbou. Fotky či videa zasílám nejpozději do 1 měsíce od svatby.