Svatební editoriál v lese

První letošní editoriál se konal v areálu Pod Strážným vrchem a byl pokračováním spolupráce s fotografkou Markétou Sýkorovou. Spolupracovat s Markét je radost, o čemž svědčí náš již několikátý společný editoriál a zároveň i plány na nějaké budoucí. Kromě skvělých fotek dokáže Markét celý editoriál koordinovat a plánovat, a také se postarala o veškeré tiskoviny.

Specialitou tohoto editoriálu byla přítomnost dvou něvěst (a jen jednoho ženicha), jelikož se to zkrátka tak souhrou okolností stalo. Byla to ale alespoň příležitost ukázat rovnou dvoje šaty z dílny Tvůj svatební den, dvě různé vizáže od skvělé Kristýny Hanákové, a zároveň i možnost nafotit nějaké čistě holčičí fotky s dvěma nevěstami. Přestože naše modelky Anet a Dominika nejsou reálným párem, Anet s Lukášem (kterého oblékli Anthony’s London) jsou a jejich chemie na fotkách i videu byla výborná. 

Dále se na editoriálu podíleli skvělou výzdobou Designérna, květinami floristka Aneta, skladkými dobrotami Sweetpoint, krásnými šperky Mialis a zahrála nám Your Accoustic Wedding

Já jsem se editoriálu účastnila primárně jako kameramanka a video zachycující tento den, můžete naleznout jen o trochu níže. Přidávám i krátké video ve vertikálním formátu z naši improvizované varianty “holčičí svatby”.

Samozřejmě jsem ale ani zde neodolala a cvakla jsem si sama i několik fotek, které můžete najít v galerii níže. Opět jsem si vymyslela i drobný projekt navíc a fotila tentokrát také i na analogový film (což jsem praktikovala pak skoro při každé příležitosti letos). I tyto fotky jsem zařadila do galerie a věřím, že mají svou specifickou atmosféru. 

Přehrát video