Kristýna & Guillaume

První svatbou letošní sezóny byla jarní česko-francouzská svatba Kristýny a Guillaumeho. Konala se u Zámeckého parku Dolní Počernice, který nám nabídl krasné rekvizity pro portrétní focení. Přestože byla většina dne deštivá, zejména během obřadu, měli jsme nakonec štěstí i na trochu sluníčka během focení a při večerním západu slunce.

Jednalo se o menší svatbu, kterou jsem tentokrát zachycovala na fotografiích. Moc mě bavila dvoujazyčná atmosféra, i nástraly které bilingvnost přinesla. Zároveň pro mě byla svatba i trochu osobní, jelikož s Kristýnou jsem se již znala z minulosti – během střední školy jsme se potkaly na brigádě ve fast foodu. Tudíž mě velmi potěšilo, že si mě Týna pamatovala a i po letech mě oslovilo a vložila ve mě důvěru, abych zachytila jejich velký den.

Zároveň byla toto první svatba, kde jsem si vyzkoušela rychlofocení s analogem i mimo editoriál. Analogový segment naleznete v galerii níže, kam jsem umístila několik fotek mého osobního výběru. Celé svatební album si můžete prohlédnout na Zoneramě, kam vás zavede tlačítko níže.