Svatební editoriál Porčův mlýn

Do třetice všeho dobrého a s naším moravsko-pražským editoriálovým týmem jsme se pustili do třetího projektu, tentokrát v prostorách Porčova mlýnu. Opět pod taktovkou organizace fotografky Míši Sedlákové a MUAH Hanky Holíkové, tentokrát již pod označením nového magazínu Svatba spojuje.

Našimi skvělými novomanžely byli opět Martina Vaňková a Josef Kavalec, oba oblečení od Caxa Brno, Bubibubi a se šperky z projektu Snoubení od Czechdesign. O estetiku prostoru se opět postaraly Verča a Verča. O dekorace Salon Top4u a o dort a sweetbar VD cakes. Veškeré tiskoviny jsou prací Andy.

S tímto týmem byla jako vždy radost spolupracovat. Já měla na starosti primárně video, ale vyzkoušela jsem si v rámci tohoto editoriálu i několik technik focení, které dokáží běžné svatební fotky ozvláštnit – vintage technika připomínající analogový formát, fotky zachycující pohyb rozmazáním i “backstagové” fotky pomocí ostrého blesku. Vše můžete najít v galerii níže, stejně jako svatebního klipu a backstage focení.

Přehrát video
Přehrát video